Motivația noastră

Incepem aceasta postare cu multa speranta in suflet, cu optimism si dorinta de a putea realiza imposibilul impreuna cu voi. In urma cu cateva zile am aflat o veste crunta, aceea ca fiul nostru, Victor, in varsta de 11 luni sufera de SMA (amiotrofie musculara spinala), o boala genetica rara care ataca celulele nervoase responsabile de miscarile voluntare. Astfel, pe masura de acesti neuroni sunt distrusi, Victor isi pierde capacitatea de a face miscari simple pe care orice copil de varsta lui le poate face cu usurinta. Vestea a venit ca un fulger pentru noi, parca nimic din ce a fost nu mai exista, iar singurul lucru ce conta din acel moment era doar ca Victor sa fie bine.

Din pacate, tratamentul pentru aceasta afectiune este unul dintre cele mai costisitoare din lume si anume 2.1 milioane€ + terapii zilnice(fizioterapie, vojta, hidroterapie, logopedie, terapie ocupationala) +scaune speciale de pozitionare+verticalizator+premergator+orteze+vizite medicale in alte tari, etc. Pare crunt ca viata unui copil sa depinda de o suma de bani, insa da, pentru noi si restul parintilor de copii cu SMA viata are un pret, unul colosal pe care speram sa il obtinem cu ajutorul vostru.

Tratamentul se poate face doar pana la varsta de 2 ani, astfel suntem constransi de timp sa strangem suma aceasta imensa cat mai repede, pentru ca Victor sa faca vaccinul in timp util. Locul în care magia este facuta de fiecare dintre noi, asta este pentru familia noastra aceasta pagină de Instagram. Orice donatie, share, mesaj conteaza enorm pentru noi si Victor, toate acestea il fac sa fie cu un pas mai aproape de o viata si copilarie normala.

heart

Contact