Nu voi uita!

Nu voi uita niciodată ziua în care te-am ținut pentru prima dată în brațe 👩‍🍼

Cu o zi înainte, am fost doar eu și tatăl tău. Iar pe 19 Mai, dintr-o dată, a apărut un nou pachet de bucurii care ne schimbase deja complet viața! Era imposibil de descris, dar incredibil de simțit. Din prima clipă în care te-am văzut, am știut că vei fi un victorios, așa cum numele ales te descrie.

Știm că îți vei găsi drumul în viața iar dorința noastră cea mai mare este să mergi pe acel drum pe picioarele tale 👣

Ziua în care ai încercat independența și ai prins atât de repede gustul mobilității a fost oarecum grea dar și frumoasă… Ne dorim ca să cunoști tot ceea ce am fi trăit până acum, să mergi în locuri în care te-am fi dus, să faci lucruri minunate așa cum numai copiii știu, ne dorim SĂ FII LIBER, SĂ FII INDEPEDENT!

Puterea noastră ca părinți vine din faptul ca avem o familie mare aici, cea mai mare din câte există, de peste 50 de mii de membrii minunați care au ales să lupte zi de zi alături de noi!

𝐌𝐚𝐢 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐬 î𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧ă 𝟐𝟎 % 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐮𝐦𝐚 𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭, 𝐯𝐨𝐢 𝐚𝐯𝐞ț𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬ă 𝐜𝐫𝐞𝐚ț𝐢 𝐯𝐢𝐚ț𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐨 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫. 𝐃𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐬ă î𝐧𝐜𝐞𝐫𝐜ă𝐦 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐫𝐞𝐮ș𝐢.

Suntem înconjurați de oameni care vad potențialul eroului nostru, un copil unic , diferit și minunat! Privind cu încredere cum VIITORUL prinde contur, Victor s-a născut pentru a face lucruri minunate, vă invităm să aveti curajul să credeți în Victor! Noi credem!

heart

Contact