Povestea continua…

Ziua 8 a călătoriei noastre începe cu multă speranța in suflet, cu fiecare răsărit de Soare in sufletele nostre mai “răsare” o noua speranța și asta datorită vouă dragi prieteni.

Aceste 8 zile au fost cele mai dure, cele mai lungi, încărcate cu multe emoții, dar cel mai important zile pline de speranța pe care voi ne-ati oferit-o. “Unde-s mulți puterea creste” pentru mulți poate părea un clișeu, însă pana acum este lecția cea mai importantă pe care am invatat-o, cu fiecare donație a voastră, noi suntem cu un pas tot mai aproape de a ne îndeplini visul. Este un drum lung si anevoios pe care singuri nu îl putem parcurge, însă împreuna suntem mai puternici.

Astăzi mergem spre casa după ce ieri am făcut un pas extrem de important, am făcut prima doza din tratamentul injectabil cu Spinraza.

Va mulțumim ca ne sunteți alături și va rugam sa o faceți in continuare. N-am sa intarzii sa ii povestesc lui Victor despre cât de mulți prieteni are. Orice donație, oricât de mică contează, orice share, orice informație pe care o oferiți unui prieten despre povestea lui Victor.

heart

Contact