Un nou început...

Ultima noapte fara tratament, prima zi de SPINRAZA…

Dragul meu Victor,

Acest citat este despre tine, despre prima zi din noua noastra calatorie, aceea in care am pornit cu 7 zile in urma, cand am aflat despre acest crunt diagnostic, care de fapt te va face mai puternic decat isi imagina cineva ca vei ajunge vreodata.

Numele tau, pe care tati l-a extras din zecile la care ne gandisem, nu a fost intamplator… acesta sigur iti era predestinat, acesta sigur te va ghida in anii urmatori si sigur vei fi un VICTORIOS.

De azi privim spre viitor, este un nou inceput, o prima victorie obtinuta, cumplit de greu ce-i drept, in fata acestui sistem deficiatar, dar inconjurati de oameni minunati care te iubesc.

De azi trebuie sa ne bucuram si sa profitam impreuna de fiecare progres facut, de fiecare miscare nou invatata, de fiecare zambet larg, de fiecare fiinta ce ni se alatura.

Vreau sa stii, ca eu si tati vom lupta neincetat in fiecare secunda a existentei noastre, pentru ca tu sa fii cat mai aproape de o viata normala, fericita si sanatoasa. Caci sanatatea primeaza in fata oricarei virtuti.

Am trait in aceste 7 zile, cat pentru 25 de ani. Am trecut prin toate starile posibile, de la frustrare, agonie, depresie, speranta, credinta insa ce am inteles in cele din urma, este ca tu dragul meu Victor, esti cel mai important de pe acest pamant si trebuie sa ma adun sa fiu cea mai puternica pentru tine!

Sa ai incredere in tine, asa cum avem noi toti ca o sa fii cel mai puternic Victor din cati au existat!

Te iubim si o sa luptam pana in ultima farama de putere pentru tine!

Cat despre voi, oameni buni cu suflet imens, va multumim pentru tot ce ati facut si faceti pentru noi. Va rugam sa o continuati sa ne ajutati cu orice donatie, contact , distribuire, indrumare, ca Victor sa aibe parte de acest tratament colosal: ZOLGENSMA ce il poate aduce mai aproape de o viata normala alaturi de ceilalti copii si nu in ultimul rand,de a-i pune la dispozitie toate facilitatiile de care are nevoie in lupta cu aceasta boala.

Si da, datorita voua am reusit sa strnagem in mai putin de o suma de 30000€!

heart

Contact